Informații livrare

Livrarea produselor se face prin firma LivrariOnline.

Termene de livrare:
Termenele de livrare sunt între 2 și 5 zile lucrătoare de la recepția comenzii. Dacă doriți ca livrarea să se facă la o anumită dată, vă rugăm să ne indicați acest lucru în momentul transmiterii comenzii dvs.

Taxe de livrare și transport:
Livrările se fac de luni până vineri. Noi facem tot posibilul ca dumneavoastră să primiți produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrări:
Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei. Pentru comenzile mai mici de 250 lei, costul livrării este calculat în funcție de destinație si greutatea coletului. Acesta variază între 16 lei – 35 lei sau cost unic 11,90 lei pentru livrarea in Pachetomate. Prețurile conțin TVA.

Returnarea produselor:
În calitate de consumator, aveți dreptul de a ne  notifica în scris că renunțați la achiziția produsului, cu invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea pachetului. Produsele cumpărate pot fi returnate în ambalajul original, sub angajamentul scris că nu s-a intervenit în niciun fel asupra acestora. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, cu același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea.

Pas Alto Pro SRL va înlocui produsele returnate cu produse de aceeași valoare sau va returna contravaloarea in bani a produselor, în termen de cel mult 30 de zile.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Se va returna doar valoarea produselor, exceptând costurile de transport.